Stage lopen bij Miks

Miks welzijn is een gastvrije organisatie. Bij ons heb je veel mogelijkheden om tijdens het hele jaar stage te lopen op verschillende afdelingen. We begeleiden je actief, zodat je alles wat je hebt geleerd in de praktijk kunt brengen. Leren en ervaren staan centraal. Miks is een erkend leerbedrijf.

Miks heeft op dit moment een vacature voor een:

Stagiair Social Work, specifiek gericht op cultuur

 

Terug

Sollicitatieprocedure stagevacatures

Schrijf een sollicitatiebrief met CV. Noem daarin duidelijk: je opleiding en leerroute, je school, de periode, het aantal uren, de werkdagen en op welke stagevacature je reageert. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging voor je sollicitatiebrief.

De stagecoördinator van Miks welzijn maakt een voorselectie en geeft de gegevens door aan de afdeling waar je stage wilt gaan lopen. De praktijkbegeleider nodigt je wel of niet uit voor een sollicitatiegesprek.
Ook als je niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, ontvang je hier bericht van.
De praktijkbegeleider (en eventueel teamleider) voeren met jou een sollicitatiegesprek. Dit duurt maximaal 30 minuten.

De praktijkbegeleider en teamleider overleggen of je voldoet aan de criteria en bepalen of je wordt aangenomen voor de stagevacature.

Onkostenvergoeding:
Voor een stage van minimaal 20 uur per week (minimaal 12 weken) ontvang je een stagevergoeding van € 80 per maand.

Woon je buiten de gemeente en ben je niet in het bezit van een ov-jaarkaart, dan ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten.
Rijd je kilometers voor stagewerkzaamheden (bijvoorbeeld voor huisbezoeken), dan ontvang je een kilometervergoeding.

Wil je stage lopen bij Miks?
Ben je enthousiast over een stagevacature en wil je solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar Anneke Nagel (stagecoördinator).