Bewegen, ontmoeten, meedoen. Samen Actief in De Fryske Marren!

Wil je graag meer in beweging komen? Wij geloven in de kracht van samen bewegen om gezond en vitaal te zijn. Je neemt deel in een groep en werkt aan een gezonde en fitte leefstijl. Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen en maak je kennis met vrijwilligerswerk of activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Wat is Samen Actief?

Samen Actief is een gevarieerd beweeg en leefstijlprogramma met veel buitenactiviteiten in sport en spelvorm. De beweegmomenten worden begeleid door een beweegcoach van Miks Welzijn. Naast bewegen, organiseren  we wekelijks activiteiten op het gebied van gezonde voeding en leefstijl.

Voor wie?

Iedereen die actiever in het leven wil staan. Je bent nooit te oud om te bewegen én samen is natuurlijk veel leuker! Ben je daarnaast inwoner van de Fryske Marren en heb in een inkomen op uitkeringsniveau dan kun je kosteloos deelnemen.

Waarom Samen Actief?

Met bewegen bouw je sociale contacten op, stel je jezelf doelen en ben je bewuster bezig met je lichaam en geest. Bewegen houdt je gezond: Je wordt er fitter en vitaler van! Daarnaast gaan we in op persoonlijke ontwikkeling.

Waar en wanneer?

De workshops en beweegmomenten zijn op dinsdagochtend van 9.00 – 12.15 uur en vrijdagochtend (alleen bewegen) van 9.30 tot 11.00 uur, inclusief koffiedrinken bij Miks welzijn of de tennisvereniging in Joure. Samen Actief duurt maximaal 30 weken.

Stichting  Lifegoals

We werken samen met Stichting Lifegoals. Een landelijke stichting die onze visie deelt waarbij bewegen als middel wordt ingezet om doelen te behalen. Lifegoals ondersteunt ons in monitoring en coaching van het traject.

Meedoen?

Meld je snel aan! We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt een mailtje sturen naar Karin Nijdam (knijdam@miks-welzijn.nl) of Yvonne Winia (ywinia@miks-welzijn.n)l of bel voor meer informatie naar 0513-414593.

 

 Provincie Fryslân financiert Samen Actief, Miks welzijn en Stichting Lifegoals verzorgen de uitvoering

 

.

Naar pagina inwoner