Er 'even tussenuit' met Winters Actief

5-11-2018

Ook last van de donkere dagen voor kerst? Veel mensen hebben juist nu meer behoefte aan contact, gezelligheid en verbondenheid met elkaar. Daarom start Winters Actief weer op 23 november. 

Nathalie Wijnalda, als organisator betrokken bij Winters Actief, vertelt enthousiast: "Waarom de lange dagen uitzitten? Er zijn veel mensen die er wel even tussenuit willen en met een groep is dat veel gezelliger dan alleen. Daarom hebben we vorig jaar Winters Actief opgezet, een programma vol uitjes in gemeente De Fryske Marren, voor iedereen die hier behoefte aan heeft." Vorig jaar was het programma zo succesvol dat een vervolg niet kon uitblijven. "Door samen dingen te doen, kun je anderen (beter) leren kennen en ervaar je meer saamhorigheid. Hierdoor duren de dagen minder lang en voel je je beter! Gewoon meedoen, iedereen is welkom!" benadrukt Nathalie.

Ook mensen die niet dol zijn op groepsuitjes zijn van harte welkom. "Omdat iedereen wel zijn eigen gang kan gaan." We starten op 24 november met een stamppottenbuffet en Bingo in Joure.

Voor elk wat wils
De volgende activiteiten staan op het programma: een avondje bowlen, een winterkerstmarkt in Dickensstijl, een gospeltheatervoorstelling, een bezoek aan het Fries Museum en een winterwandeltocht met nieuwjaarsborrel. In maart volgt nog een bustocht naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Krijgt u er al zin in? Kijk dan in de agenda voor meer informatie en opgave.

Meld u aan voor Winters Actief