Missie en visie

Missie

Samen staan we sterker in De Fryske Marren. Een sterke samenleving met gezonde, sociaal en vitale inwoners bouw je niet alleen. Miks welzijn werkt samen met de gemeenschap en zorgt voor de juiste verbindingen. Iedereen doet er toe. Je staat er nooit alleen voor. Miks doet er alles aan om samen de best passende oplossing te vinden op weg naar zelfredzaamheid.

Visie

Miks welzijn vindt dat iedereen ertoe doet in De Fryske Marren: jong, oud, gezond of kwetsbaar. Vanuit deze overtuiging zetten wij ons elke dag vol toewijding en passie in. Wij zitten diep geworteld in de omgeving. We weten wat er speelt, hebben de juiste contacten in de regio en staan letterlijk en figuurlijk dichtbij alle inwoners van De Fryske Marren.

Dit maakt het makkelijker om de handen ineen te slaan voor een gezonde en vitale samenleving. Vanuit onze brede expertise in het welzijnsvak, met een eigentijdse blik naar buiten en altijd in samenwerking met anderen. We doen er alles aan om samen de best passende oplossing te vinden op weg naar zelfredzaamheid. In onze werkwijze scheppen we duidelijke verwachtingen: we staan voor wat we zeggen en wat we doen. We werken met kennis van zaken en met hart voor mensen.

Kernwaarden

  • Toewijding en passie
  • Dichtbij
  • Vernieuwend
  • Weten wat er leeft
  • We staan voor wat we zeggen en doen
Over Miks