Sociaal beheer

De volgende locaties vallen onder sociaal beheer:

  • Miks welzijn, Brugstraat 1, Joure
  • Brede School Joure Zuid, Koningin Julianalaan 3, Joure
  • X-it, Polderboskdyk 37 a, Joure

Verenigingen en organisaties kunnen vergaderruimtes en faciliteiten aan de Brugstraat in Joure gebruiken tegen een vergoeding.

De Facilitair Manager coördineert dit. Een beheerder zorgt met een groep vrijwilligers voor het beheer van het gebouw. Miks biedt regelmatig een werkplek aan jongeren met een taakstraf. Zij doen onder andere schilderwerk, kleine klusjes of tuinonderhoud.

Scholieren van verschillende opleidingen doen ervaring op bij de Facilitaire Dienst in het kader van de Maatschappelijke Stage en Arbeidsoriëntatie. Ook worden er een aantal leer-werkplekken aangeboden voor volwassenen. Deze werkervaring kan helpen bij het vinden van passend werk.

Onderstaande zalen zijn te huur:

Grote vergaderzaal
De spreekkamer
Foyer
Tienercentrum
Kleine vergaderzaal
Kleine spreekkamer

 

Grote vergaderzaal

Capaciteit: 22 tot 50 personen

Oppervlakte: 56 m2

Omschrijving: Geschikt voor vergaderingen, cursussen, trainingen, workshops en lezingen. Ingericht met flipover, beamer, projectiescherm en audioapparatuur. Flexibele indeling, die door de gastheer/vrouw naar uw wens kan worden aangepast.

De spreekkamer

Capaciteit:6 personen

Oppervlakte: 10 m2

Omschrijving: Geschikt voor individuele gesprekken en voor overleg tot 6 personen. U kunt hier gebruik maken van een computer.

Foyer

Capaciteit: 75 personen

Oppervlakte: 200 m2

Omschrijving: Hier kunt u de hele dag terecht voor een gesprek, bakje koffie of ontspanning. Hier vindt u de bar en twee biljarttafels. De indeling is flexibel en kan door de gastheer/vrouw worden aangepast.

Tienercentrum

Capaciteit: 100 personen

Oppervlakte: 95 m2

Omschrijving: Multifunctionele ruimte, voorzien van geluidsdichte wanden en geschikt voor vergaderingen, cursussen, trainingen, workshops en lezingen. De zaal is ingericht met flipover, beamer, projectiescherm, audioapparatuur en een bar. Het tienercentrum is ook geschikt voor kinderdisco’s/feestjes.

Kleine vergaderzaal

Capaciteit: 8 – 10 personen

Oppervlakte: 25 m2

Omschrijving: Geschikt voor een overleg met een kleine groep of cursus. U kunt gebruik maken van de flipover en computer.

Kleine spreekkamer

Capaciteit: 4 personen

Oppervlakte: 6 m2

Omschrijving: Geschikt voor individuele gesprekken en voor overleg tot vier personen. In deze ruimte bevindt zich een computer.

Download hier de Algemene Voorwaarden voor huur van Ruimtes in Miks.