KoffieMiks

KoffieMiks

Taalspelletjes bij KoffieMiks
Donderdag 6 september doen we bij KoffieMiks twee leuke taalspelletjes. ‘Verboden woord’ en het vrolijke ‘Letterspel’, bekend van De Jongens tegen de Meisjes. We spelen deze taalspelletjes om aandacht te geven aan laaggeletterdheid. Veel mensen hebben moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Ook in gemeente De Fryske Marren. Zij lopen tegen een heleboel problemen aan. Denk aan solliciteren, een bijsluiter lezen, geldzaken bijhouden. Maar ook (klein)kinderen voorlezen. Mensen schamen zich hier vaak voor. En durven geen hulp te vragen. Maar er is iets aan te doen. Daarom besteden we bij Miks aandacht aan dit onderwerp. Op een speelse manier. Speelt u gezellig mee?!

Download hier de flyer KoffieMiks voor alle data in 2018-2019.

KoffieMiks is een gezellige en informatieve koffieochtend, die het hele jaar (meestal) op de 2de en 4de donderdag van de maand plaatsvindt.
KoffieMiks is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een ontspannen sfeer een kopje koffie te drinken, (nieuwe) mensen te ontmoeten en geïnformeerd te worden over actuele onderwerpen, activiteiten en regelingen. 

Deelname is gratis. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure
Tijdstip: van 10 uur tot ongeveer half 12

Bel of mail voor meer informatie naar Rosalie de Konink (consulent ontmoeting) via: 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl