KleurrijkMiks met mix&meet en lunch

KleurrijkMiks met mix&meet en lunch

05 oktober 2018 om 10:00 uur tot 13:30 uur

Ben je een vrouw en kom je uit Joure of omgeving? Heb je zin om samen met andere vrouwen gezellig koffie te drinken en aansluitend samen te lunchen? Kom dan vrijdag 5 oktober om 10 uur naar KleurrijkMiks, Brugstraat 1 te Joure. Je bent van harte welkom!

Tijdens de koffie  spelen we Mix&Meet. Dit is een actieve, persoonlijke en vrolijke manier om in gesprek te komen met (nieuwe) vrouwen. Gewoon heel erg leuk om te doen. Doe je mee? Deelname  aan Mix&Meet is gratis. Alleen voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Rond 12 uur dekken we gezamenlijk de tafel voor de  lunch, de zogenaamde Schuif-maar-aan tafel.  Voor deelname aan de lunch vragen we een eigen bijdrage van twee euro. Wil je mee eten? Geef dit dan uiterlijk 2 oktober door bij Miks via telefoon@miks-welzijn.nl of 0513-414593.

De vrijwilligers van KleurrijkMiks sluiten met deze activiteit aan bij de Week vol Ontmoeting , die landelijk de Week tegen Eenzaamheid wordt genoemd. Een week boordevol activiteiten voor jong en oud. Met als doel mensen in een ongedwongen sfeer in de gelegenheid te stellen mensen te ontmoeten door met elkaar te eten, actief of creatief te zijn. Dus zet de stap en kom ook langs bij KleurrijkMiks of bij één van de andere activiteiten in deze week, die je vindt op www.miks-welzijn.nl Want ontmoeten, dat moet je gewoon doen!

Download hier de flyer KleurrijkMiks voor alle data in 2018-2019.

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst. Van jong tot oud.
Tijdens deze koffieochtenden, die (meestal) op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen.
Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden.

Deelname is gratis. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure
Tijdstip: van 10 uur tot ongeveer half 12

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag. Of mail naar rdekonink@miks-welzijn.nl