KleurrijkMiks, uitje voor vrouwen uit Joure e.o.

KleurrijkMiks, uitje voor vrouwen uit Joure e.o.

05 juli 2019 om 10:00 uur tot 16:00 uur

Vrijdag 5 juli - uitje naar  ORANJEWOUD  > de allerlaatste activiteit KleurrijkMiks

We gaan naar de Overtuin in Oranjewoud: gezellig kletsen, lachen, wandelen, badmintonnen, jeu de boulen, picknicken en een drankje doen op ‘t terras van Tjaarda!

10.00 uur   verzamelen bij Miks, Brugstraat 1 te Joure
10.30 uur   vertrek naar Oranjewoud met auto's
16.00 uur   terug bij Miks

Wil je mee?
Dat kan en kost niks, behalve dat we je vragen een lekker hapje (bijv. salade, quiche, fruit, stokbrood met smeersel) mee te nemen voor 4 personen voor bij de picknick.

Geef je dan vóór 25 juni op via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl

Klik voor meer details op de link hieronder:
/media/160/NL/Home/original/Oranjewoud%20uitje%20-%20KleurrijkMiks.pdf

Een vervolg na de zomer?
Met dit uitje komt helaas een einde aan KleurrijkMiks onder de vlag van Miks welzijn. Na de zomer zal duidelijk worden of er een vervolg komt op deze ontmoetingsactiviteit. De nieuwe welzijnsorganisatie ‘Sociaal werk de Kear' neemt KleurrijkMiks niet over van Miks welzijn. Wel wil de Kear in gesprek met de KleurrijkMiks deelnemers en vrijwilligers. Als de groep dat wil zullen zij hulp bieden bij het zelf organiseren van een vervolg. 

Tien jaar lang bood KleurrijkMiks vrouwen uit Joure en omgeving, van verschillende culturen en leeftijden, de  mogelijkheid om nieuwe vrouwen te leren kennen, van elkaar te leren, zinvolle informatie te krijgen, elkaar tot steun te zijn, samen te eten of een creatieve of bewegingsactiviteit te doen. Met natuurlijk elk jaar een gezellig uitje!  Voor een groot aantal vrouwen was KleurrijkMiks dan ook jarenlang een gemoedelijke, vertrouwde en inspirerende plek, waarbij de vrijwilligers en stagiaires steeds van onschatbare waarde waren.

*******************************************************************************************************************

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud.

Tijdens deze koffieochtenden kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen.

Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden.

Locatie:       Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure
Tijd:             vrijdagochtend, 10-11.30 uur
Deelname:  gratis, alleen een bijdrage voor koffie/thee

Voor meer informatie bel of mail je met Rosalie de Konink (consulent ontmoeting) via: 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl